Gépszállítás

Gépszállításban, túlméretes mezőgazdasági és építőipari gépek transzportjában tudunk Önnek segíteni: nem csak a terméket szállítjuk, hanem teljeskörű fuvarmegoldást kínálunk bármilyen hazai és európai viszonylatban. Válasszon bennünket, mert azt nyújtjuk, amit egy megrendelő elvár: egyenes beszéd, pontos szállítási határidő és egzakt, áttekinthető árképzés. Egyetlen telefonhívással delegálhatja a Syncro-Trade-nek a gépszállítás komplex feladatkörét.

Évtizedes tapasztalat áll mögöttünk, azt is mondhatjuk, hogy ezen a piacon nőttünk fel. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy megrendelés szervezése nem tűr halasztást és, hogy a szállítást körültekintően, a legoptimálisabb útvonalon, órára pontosan kell teljesítenünk. Megrendelőink műholdas rendszeren nyomon követhetik kamionjainkat azok teljes útvonalán, így a szállítás időtartama alatt mindvégig láthatják, merre tart az árujuk. A Syncro-Trade működése ez által teljesen átláthatóvá válik a megrendeléstől a szállítási időszakon át a szállított áru átadásáig. A Syncro-Trade transzparens és ez a legkevesebb, amit megtehetünk ügyfeleink bizalmáért.

Válasszon bennünket, hogy gyors és tiszta ügyletet kössön! Hosszútávra rendezkedtünk be a gépszállítók piacán, partnerségre törekszünk a forgalmazókkal, importőrökkel, építőipari társaságokkal, az a végső célunk, hogy megbízóinkkal félszavakból is megértsük egymást, hogy a gépszállítás bonyolult feladatkörét mindössze egy telefonhívással letudhassák. Hívásukat közvetlenül az ügyvezetők fogadják, hogy azonnal és érdemben reagáljanak a feladatokra. Hiszen azt nyújtjuk a piacon, amit mi magunk is elvárunk: egyenes beszéd, pontos határidők, egzakt árképzés.